Sunday, 23 September 2012

Saya nak hadiah Misteri dari si Pipi Merah!!!!


 hai...bloggers...
jom beramai2 join segmen pantas kilat  dr si pipi merah...
hhahaha..ape la hadiahnye erk....xsabo lak...bab2 sya-sya ni mmg gelojoh sket...hehehe..
(eleh...mcm dpt jer sya-sya ni...pasan lebih...)
tp spe xmau hadiah ken?...tul x...
kot2 la rezeki sya-sya...spe dpt duga...sume tu kuasa ALLAH...
kekeke...menurut si pipi merah....tarikh tutupnye terpulang pada beliau...:D
so ape lg...jgn lepaskan peluang anda....
cepat3...sementara stok masih ade...yeeeeeaaaahaaaaa....
bubuy guyz...!!!




❀ 5 comments ❀

Everything's Everythings said...

Datang dari segmen yg sama, wish u best of luck ^^

http://everythingseverythings.blogspot.jp/2012/09/segmen-saya-nak-hadiah-misteri-dari-si.html

Isabel Diaz said...

Singgah sini sambil follow,

Jum follow blog saya jugak,

Terjah sini : Segmen saya nak hadiah misteri dari si pipi merah

☀ Izzaty Hedry☀ said...

gud luck ! dtg dri segmen y sama ..;)

http://cekedismanis.blogspot.com/2012/09/segmen-saya-nak-hadiah-misteri-dari-si.html

Hanif Idrus said...

Datang Dari segmen
Segmen Saya Nak Hadiah Misteri Dari Si Pipi Merah - klik sini
Salam kenal dan follow..
Kalau tak follow..meaning saya dah lama follow..hehehehehe

AmirahSyafiqah ♥ said...

Singgah sini :)

http://amirah-mirah.blogspot.com/2012/09/segmen-saya-nak-hadiah-misteri-dari-si.html