Wednesday, 28 November 2012

Segmen Follow Dan Blogwalking Oleh Mialiana.com

hari ni syasya join segmen lg....
weehuhu..
segmen blogger yg plg popular skali iaitu... kak mialiana la....:D

syarat-syaratnye mudah jer....

Syarat-syaratnya :
  1. FOLLOW blog ini dan LIKE fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk "Segmen Follow Dan Blogwalking Oleh Mialiana.com" dan masukkan banner segmen di atas. Link URL gambar - http://4.bp.blogspot.com/-KwMfq90aDpg/UK_2N4ww7GI/AAAAAAAAQBU/ZvrbymQBtsQ/s1600/followblogwalkingmialiana.gif
  3. Linkkan entri tadi ke entri segmen ini. Link URL segmen - http://www.mialiana.com/2012/11/segmenfollowblogwalking.html
  4. Nyatakan jumlah follower sekarang. Terpulang sama ada nak printscreen atau tidak.
  5. Letak tagline Smile... Smile... Smile... mengikut kreativiti anda dan linkkan ke http://www.mialiana.com. Contohnya seperti ini : Smile...Smile... Smile... Boleh rujuk printscreen INI.
  6. Nyatakan apa yang paling anda suka di blog ini. Contohnya seperti ini :Saya suka tips-tips belajar yang ada dalam blog ini.
  7. Selepas siap, letakkan link entri anda tadi ke dalam ruangan komen entri SINI

untk pengetahuan korg...Segmen ini berlangsung selama 2 minggu dan akan berakhir pada 8 Disember 2012, iaitu hari terakhir penyertaan.

printscreen follower
ok...then...dibawah ni adalah follower syasya yg terkini..xbanyk pon...[ngn rse rendah diri]
only 151



kawan-kawan jugak bole ikut tutorial ini, Cara-cara Nak Join Segmen Follow Dan Blogwalking Oleh Mialiana.com untuk menyiapkan syarat-syarat nombor 2, 3 dan 5.

tagline utk kak mia



ape yg syasya ske ttg blog kak mia 
 blog kak mia sgt menarik...banyak share info2 yg bermanfaat...mcm syasya xthu istilah simpul biawak...rse mcm learning ss2 yg baru...hihiw...lg, kak mia jugak sgt2 myokong rakan2 blogger yg lain...bukti? kak mia selalu join bermacam2 segmen bile syasya singgah ..wah,...mmg rjin......menarikkan? walupon da mempunyai follower 8700+++ pergh...kak mia msh lg rjin bersegmen...tabik2....lg..kak mia jugak....seorang yg xlokek ilmu...banyak yg kita bole share melalui blog beliau...kak mia jugak suke share kisah hidup suka n duka contohnye :
1.Bila Hati Ini Sedih Dan Duka...,
2.Mood Telah Kembali Ceria...
ni yg best...wlupon hnye berblogging...but kite rse rapat..n lebih mengenali seseorang itu...bnyk lg la info2 menarik yg dpt dikongsi.....:D peace kak mia...proud to be your follower !!
wah...panjang lebar syasya berceloteh ni...hihiw..jap...p minum jap...hahah...

anda yg di tag:

ha...tgu ape lg...cepatcepat cepat.....klik tagline di ats...
kite pakat join ramai2...
weeehuuuuu...


❀ 27 comments ❀

Anisa Anuar said...

dtg singgah sini..salam perkenalan dr saya

yana aina said...

dari segmen sama dtg follow & BW ^^

SYA-SYA said...

salam pknalan juga to anisa....:D

Mia Liana said...

terima kasih ya syasya sudi join segmen kak mia ni.

dah check dan entri penyertaan lengkap.

AyuInsYiraH said...

assalam...ayu datang dr segmen yang sama...

hehee...kalau tak keberatan ..jom la join segmen ayu pulak yer...hehehe..ada linknyer kat bawah ni...

http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/11/jom-join-bloglist-ayuinsyirah-tahun-2012.html

SYA-SYA said...

sme2 kak mia...hope kita dpt mnymbung silaturrahim melalui segmen ni...insyaAllah..

etuza said...

sangat ceria blog awak ya..so follow me back...
tinggalkan jejak..http://ezawarna-warnakehidupan-etuza.blogspot.com/

itu Akhil said...

dtg dr segmen yg sama..
slmt berblogging..hihihi

Zieka said...

terimaq kasih dah selesai follow .

Azwar Syuhada said...

Azwa dah join . hehe.. dari segmen yang sama.. =D

http://azwarsyuhada.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Sally Samsaiman said...

#166 FOLLOW SINI :D

EMMYMAZLI said...

Salam… Emmymazli datang dari segmen yang sama. Singgah baca entri & FOLLOW sekali! Salam Perkenalan ^_^

http://emmymazli-emmymazli.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Kelana Cinta said...

Salam perkenalan di blogwalking perdana...Dari segmen yang sama.Follow sini gak~

Azira said...

dri segmen yg sma :)
done follow .

http://diarysiichiera97.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Farra Izzaty said...

Follow sini (!)
http://farra-izzaty.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Sheera Aya said...

singgah dari segmen yg sama. jemput singgah &follow juga ye.:)

http://sheeraya.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

miz ruha said...

singgah dari segmen yang sama... ^_^

http://www.mizruha.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

pelengkap rusuk kiri said...

done follow dari segmen yang sama :)

http://pelengkaprusukiri.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Nor Salmi said...

Singgah dari segmen sama.
Follow sini.. #175

http://ibuberbicara.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Pecinta pink^^ said...

salam..sy dtg singgah bw..dri segmen sme..slm knal..ad mse free jom la jenguk blog sy..hikhik http://akmaluv90.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html thankz(^_^)

Gadis Cupcakes said...

salam , saya dari segmen yang sama . sudah follow awk . :) harap dapat follow saya jugak ..
http://nasothman.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

nunnaly said...

salam, menerjah dari segmen yang sama oleh kak mia. owyeah!!

jemput singgah sambil minum tea secawan :)
http://belognanabyte.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Maria Menado~ said...

salam, hai syasya suweet.. memang suweet lah blog awak dan awaknya sekali. hehe..

saya singgah dari segmen sama =)

Mia Liana said...

salam. Senarai penuh peserta ada dalam entri ini

http://www.mialiana.com/2012/11/senarai-peserta-segmen-follow-dan.html

dan pemenang 10 orang blogger akan diumumkan pada malam ini.

Hazirah Muslim said...

dari segmen yg sama :)
jum join :)
http://hazirahhawamuslim.blogspot.com/2012/11/giveaway-oh-my-birthday-by-fatin-nazura.html

Mar Haini Abdul Rahim said...

dari segmen kakmia :)

salam kenal ^_^

jom lawat http://mayesa-jcb.blogspot.com

aynora nur said...

salam,
maaf lambat BW & follow.

http://www.aynoranur.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html