Tuesday, 22 January 2013

CUTI SEM5






Hai…ape kabar kawan2 di luar sne…
Sya-sya sihat jer..
Skrg ni cuaca xmenentu la…kjap panas kjp ujan…petang semalam ujan lebat tul..hari ni pon mgkin ujan jgk cuz tgk langit tu mendung smacam aje…
Wlupon cuti da 1 minggu…xdew kesempatan nk menaip…huhu..bknnye bz sgt pon…tp mls je lebih…mklumla…lme xdpt cuti n merehatkan diri dirumahku syurgaku plus, bermanja2 ngn fmlyku…
Planning sya-sya nk kemana2 tu xde…yela…bajet pon lari.. :3 nk jumpe mmber pon mybe dorg bz time mcm ni…zaty da dpt kje..tinie lak…tgh practical…hmm….
Ohye…hari ni hari selasa right?...sya-sya igt nk follow ayah g pasa mlm…hehe..sje nk cuci mata…nk beli cndawan goreng…nyum3…jom la join…sje nk hilangkan stress asik dduk umah je kan3…
Jiwa ni rse xtenang lak skrg ni…ape x nye…bulan 6 sya-sya practical..adess..tmpat pun xjumpe lg ni…kbnykannye kt kl..no way…xnk kt kl…sya-sya klu bole nk practical kt sekitar putrajaya or cyberjaya…bkn ape…dekat je ngn umah…huhu…jimat sket duit..hope sgt3…dpt tawaran practical kt LHDN cyberjaya....hummmm…
okla...tu je tuk hari ini...bubuy...

-xoxo-
http://www.emocutez.com


❀ No comments ❀