Wednesday, 13 March 2013

Segmen Follow & Blogwalking #2 Oleh Mialiana.com

hai...
today sya-sya nk penuhi ruangan entry juz for join segmen blogger popular,k.mia...or lebih dikenali dgn nama MiaLiana..

ok..xnk melengahkan mase lg...dgn lfz Bismillahirrahmanirrahim...sya-sya join segmen ini sbg tnda 
sya-sya support k.mia ...
dont forget to click the banner!!!
^_^



Segmen ini dibuat bagi memudahkan Mia Liana untuk follow dan blogwalking semua blog peserta segmen ini. Secara tidak langsung ianya memberi ruang dan peluang kepada blogger lain untuk turut follow, blogwalking dan berkenalan antara satu sama lain dengan lebih mesra.

Segmen ini bermula dari 7.00 pagi 9 Mac 2013 sehingga 11.59 malam 20 Mac 2013. Mia Liana berharap agar segmen ini mendapat sambutan dan semua blogger dijemput join.

Hanya 4 langkah mudah diperlukan :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen Follow & Blogwalking #2 Oleh Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen entri ini.
Pemilihan pemenang :
  1. 10 blog akan dipilih melalui random.org
  2. Pemenang dikehendaki memberikan satu URL entri terbaik dari blog mereka untuk di review di Mialiana.com
  3. URL entri terbaik hendaklah ditinggalkan di ruangan komen entri pengumuman pemenang nanti.
tunggu apa lagi... sila klik banner di atas untuk join....

❀ 17 comments ❀

pha is said...

datang singgah dan follow sini dari segmen yg sama...

http://pening-pala.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

Diana Azis said...

Singgah dari segmen yang sama :)

http://dianaazisworld.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

UmmiKami said...

Mempelam berbuah dalam pengkalan,
Merah rendah berangan lebat;
Salam ukhwah salam perkenalan,
Ziarah menambah bilangan sahabat.

Jom ke blog Kak Ummi sambil berpantun :D

http://mamasentimental.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

Hasri Anis said...

selamat bersegmen ye :)

Emas Putih said...

haii. dari segmen sama:)
http://www.kisahemasputih.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

tenku butang said...

dari segmen yg sama.. done follow sini.. jom follow n singgah blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html#comment-form

klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

SYA-SYA said...

thx pada yg sudi follow....
sya-sya da follow korg balik...
:D salam kenal...

fieza husain said...

salam..Fieza dtg dari segment yg same singgah kat blog yg comey ni..kalau sudi dtg la ke blog fieza yg x seberapa tu..salam perkenalan...
http://potpet2fieza.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

Farah Waheda Wahid said...

salam perkenalan...datang melayang dari segmen yang sama dan follow...

http://furrasbubblynotes.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

wana wazm said...

dari segmen yg sama , done follow , follow me back keyy.
http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

mirza syazwina said...

follow sini,jenguk kita pulak ya^^

http://dorayakino.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

SYA-SYA said...

be honest....
sya-sya akan follow pada yg benar2 follow sya-sya ok....

Azuria Abdullah said...

hi ..azuria dari segmen yang sama..azuria dah follow #228..jom follow azuria balik :)

http://azuria-freebies.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

Mia Liana said...

Salam.... terima kasih kerana sudi join dan support Segmen Follow & Blogwalking #2 oleh Mialiana.com ini.

Senarai peserta sentiasa dikemaskini dari semasa ke semasa sehingga segmen tamat.

Selamat berblogwalking dan berkenalan dengan peserta segmen yang lain. (^_^)

RamRamCute said...

As salam,

Singgah sini dari segmen yang sama..salam kenal :-)

http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

MIRATUL KHAIRIYYAH said...

Follow sini.. Harap balas kunjungan .. Follow back ;)


http://www.miratulreyyah.my/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

fatin amalina husna said...

Assalam..
husna singgah sini..juga dari segmen yg sama..
maaflar baru ada masa dpt jejak..=)
http://husnazahidi.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html