Saturday, 14 September 2013

Segmen 1st Mama




hai sahabat bloggers...
segmen ni khas utk korg yg tengah bz nk tingkatkan followers...
n yang paling penting kite kne support mama..
jom join segmen ni..

SYARAT-SYARAT PENYERTAAN 
A) Mulakan dengan menepek gambar yang direka khas ini di entry anda.
B) Linkkan terus ke blog mama lah.. seperti biasa anda selalu buat tu...
C) Jangan lupa follow mama, semuanya seperti biasa juga...
D) Nak buat entry atau tidak mama tak kisah... janji anda join cukup dah..
E) Letak tajuk " Segmen 1st Mama "
F) Like Facebook mama ye, sebelah tu je.. hihi (Takde fb pun takpe)
G) Tinggalkan URL blog anda diruang komen

TARIKH TUTUP SEGMEN : 30 SEPTEMBER 2013


❀ 12 comments ❀

Norhasniza Khalid said...

thank dear sudi join segmen mama...

sya sweet said...

yw mama...
^_^

! ♬✿ Siti Nadirah ✿ ! ♪ said...

singgah dari segmen yg sama .. done follow here.. kalau sudi follow kita balik yee..

tarmizi said...

http://www.mizisempoi.com/2013/09/segmen-1st-mama.html

AyuInsYiraH said...

salam..ayu dtg dari segmen yg sama..ada masa nanti singgah la ke blog ayu...tq

http://www.ayuinsyirah.my/2013/09/segmen-1st-mama.html

siti zahara said...

selamat bersegmen.dari segmen yg sama
http://sekuntumbungazara.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama_8088.html
follow sini #262
jemput follow blog zara nanti ye.time kcih..salam ukwah..=D

♥ Mrs. Secretary ♥ said...

Singgah bw dari segmen mana.. Gud Luck yer..
Done follow kat sini..
Jemputlah singgah dan follow i jugak.. =D
http://farahwahyda.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html

nur farahain said...

datang dari segmen yang sama dan follow jugak,nak mintak klik LIKE : LIKE LIKE LIKE ;)

Zakiyatul said...

assalamualaikum...done follow..dri segmen yg sma..jgn lpe follow balik..:)http://luahancinta-atul.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.htmlselamat bersegmen..:)

Sya Mimie said...

datang dari segmen yang sama.. :)

Segmen 1st Mama

nanakimie said...

kunjungan balas:)

done folow sini,hee

fuza said...

Fuza dah follow 279..

http://fuzamusa.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html