Monday, 17 February 2014

Segmen : Ramaikan Follower,Raikan Ukhuwah..





hai sahabat blogger..
haaa..kali ni syasya na invite korang semua join segmen by ABAK
syarat2nye mudah jew....klik banner di atas utk terjah ke blog beliau.
Syarat-syarat :

1. Follow Lorong Cinta
2. Buat Entri Segmen : Ramaikan Follower,Raikan Ukhuwah..
3. Tampal Banner dan link kepada Lorong Cinta
4.Copy URL dan Paste dalam ruangan komen
5.Bermula 7 Januari dan berakhir 28 Februari 2014(Diteruskan)
oke..mudahkan? jom support beliau!!

Ukhuwah Fillah,Tunjang Mardhatillah

❀ 22 comments ❀

Abak Lorong Cinta said...

Assalamualaikum.. Alhamdulillah,terima kasih kerana sudi join segmen Abak..semoga Ukhuwah kita terus kekal.. In Shaa Allah...
Abak Follow sini kalau belum follow ^_^

Segmen diteruskan sehingga 28 Februari 2014

Jom saling follow dan blogwalking,kenal mengenali...
senarai peserta :

http://lorong-cinta.blogspot.com/2014/01/peserta-segmen-ramaikan-followerraikan.html

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Hai ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ...
Done follow & klik2 ...

Amir Khalis said...

kembali ke mari :)

Hana Jalil said...

Singgah kat sini dari segmen yang sama :) Hana Follow sini If belum follow :)

http://justforfund.blogspot.com/2014/02/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

wawaabdhadi said...

wawa datang dari segmen yang sama dan balas kunjungan disini :)
salam perkenalan.

~aku-mass-naim~ said...

hye.....beralas kunjungan.....done follow.....saya datang dari segmen yang sama =) salam perkenalan =)

http://mass-naim.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-follower-raikan-ukhuwah.html

ibuhebat said...

salam ukhwah.. singgah dari segmen yg sama.. jemput ke blog akak http://hebatkan.blogspot.com :)

amira solehudin said...

Assalamualaikum :D
Dtg dri segmen yang sama :)
Mira dah follow awak ^^

SYASYA SWEET said...

thx kepada yg betul2 sudi follow syasya..gudluck kepada yg join segmen ni
^_^

pjie said...

membalas kunjungan
salam perkenalan...

Shazila Salman said...

salam ukhuwah...dtg balas kunjungan..done follow sini ;)

Nina Maslizza said...

313..done follow here dari segmen y sama

Atif Farhah said...

Assalam perkenalan ..
BW dan singgah dari Segmen yang sama .. salam perkenalan ye ..
saya dh klik semua button n iklan yg patut .. jumm balas2 terjah ..
Segmen Ramaikan Follower Raikan Ukhuwah

Rabiatuladawiah Mustapha said...

Salam perkenalan....i dah follow

Wan Maruzen Wan Husain said...

Salam singgah dari segmen yang sama...#317
http://wanmaruzen.blogspot.com/2014/02/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

Pha Is said...

salam ukhuwah.. datang singgah sini dari segmen yg sama..

Biela Naat said...

Ya Allah comelnya blog!!!!! Serious tak tipu, kawai sangat cuteeeee!!!

Terima kasih sudi follow blog Biela, jadi biela follow sini jugak ye. Salam perkenalan! :D

Nurul Faiz said...

Cikgu Faiz singgah sini pulak ye.
salam perkenalan :)
done follow

Ade Arif said...

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
Salam ukhuwah
Singgah dari segmen yang sama
http://freejustforu.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

Ezelovesse7en said...

Salam. Membalas kunjungan.

P/S: Dah follow balik :)

wawaabdhadi said...

Salam perkenalan dari wawa. Datang blogwalking dan follow sini :)

Abe Kie said...

Assalamualaikum. Abe Kie datang singgah dari segmen yang sama... dan follow sini... salam perkenalan... happy blogging ye...
http://jukdin.blogspot.com/2014/01/segmen-ramaikan-follower-raikan-ukhuwah.html