Friday, 8 August 2014

ANUGERAH SYAWAL 2014 : SALAM AIDILFITRI, MINAL AIDIN WAL FAIZIN


Hai sahabat pembaca diluar sane...
syasya harap semua dalam keadaan baik2..
Terlebih2 dahulu syaysya na ucpkan Salam Aidilfitri buat anda semua...minal aidin wal faizin..
maaf sgt kt u olls sebab lewat menghapdate entry...

Macam mne rayer korg thun ni???
da tentu2nye meriahkan???
bgus la mcm tu, pada yg tiada..jgn dilupa...doakan untuk mereka..
beraya..beraya juga...untuk yang masih belajar, jgn lpe study,buat ulang kaji oke..
and, bagi mereka2 yang sudah bkerja, haaaa...kene la dtg bkerja ye...jgn asik sibuk nak bercuti..sedangkan dekat ofis blambak2 kje bertangguh...kannn..hahahaha.. 

Syukur Alhamdulillah..Aidilfitri kali ini syasya sambut dirumah Bonda Sharifah & Ayahanda Abas..
Meriah dalam keadaan sederhana..walaupun berdua dengan adik..merendang tu mmg da jd kewajipan..
^_^ rumah pon da btuka warna, langsir dan mcm2 lg la yg syasya buat perubahan sdikit..
ala, ni la kali pertama syasya nk berbelanja utk famly tau...korg jgn salah anggap...
syasya bukan membazir..tp, ni sbgi balasan utk bonda&ayahanda yg banyak berjasa kt syasya selama ni..


oke, mengenai tema pulak...jeng3..syasya pilih tema PINKY!!!
hehehehee...
jgn jelly.. :P


FAMILY POTRAIT



yang seronoknye, kali ni lebih meriah sebab dapat kunjung mengunjung kt rumah member skola dlu..
lebih meriah dr thun2 lepas sebab dpt jumpe mmber2 yg da bersatus 'married'..
utk diri ni bile lagi la yer...haih... idk la ~,~'
semoga cepat2 la diri ni bertemu jodoh.. amin..

ade lg...yg specialnye rayer thun ni kan...mr.s n his mom na dtg beraya..
alahai...sweetkan his mom..rindu katenye na jumpe syasya.. ^_^
Ahad ni, inshaa Allah kalo xde aral melintang..dtg la dorg..
psttt..actually..jiwa ni berdebar2 taw...ape la menu yg sesuai yer...hmmm..any idea?
syasya plan na buat Tomyam Ayam or Ayam Masak Padang..
haiihh..ape yer..


oke la korg..sampai sini dlu yew...syasya na masuk kje da ni..boss pon da lalu kat sebelah tadi..kuikuikui..
haaa...utk pic konvoi dgn mmber skola SMKD akan di update soon..
nntkan entry yg seterusnye ye sahabat2 semua..
jgn lupa blogwalking kt blog syasya yg xseberapa ni..
hehehe.. papai u olls..
luv u..thx sbb sudi singgah n bace sampai habis...


-xoxo-